Brandtätning Stockholm

Vi brandsäkrar byggnader med beprövade metoder

Tjänster

Övriga tjänster

Här är några av de övriga tjänster som vi kan erbjuda våra kunder. För ytterligare information om vad vi arbetar med förutom brandtätning; besök vår hemsida!

Stuckatur

En klassisk byggnadskonst som blir allt populärare i modernt byggande. Obegränsade formmöjligheter, brandsäkerhet och beständighet är några av fördelarna med metoden. Vi erbjuder ett brett standardprogram av kvalitetsstuckatur men även renovering och nytillverkning av såväl fasader som interiörer.

Måleri

Vi utför en mängd olika måleriuppdrag för såväl privatpersoner som företag. Invändig och utvändig målning, sanering, reparationer, grundarbete – vi behärskar alla aspekter av måleri.

Fiberbetong

Med fiberbetong kan vi designa med mindre mängder material och skapa element som tål hög belastning. Balkongfronter, interiördetaljer inomhus och utomhusutsmyckning är annat som vi kan skapa med hjälp av fiberbetong.

Gipsputs

Gipsputs passar på de flesta inomhusunderlag och medför stora möjligheter till variation. Rundade hörn, takvalv och snyggt inklädda balkstrukturer – du kan räkna med ett bra resultat när vi genomför ett gipsputsarbete.

Akustikputs och plattor

Med hjälp av akustikputs kan vi få ljudisolering och design att smälta samman på ett snyggt sätt. Putsen kan färgas i den kulör

 

Låt oss brandsäkra din fastighet med brandtätning!